top of page

Første bryggedag

  • Myhre
  • Apr 27, 2017
  • 1 min read

Så var dagen kommet... Vi hadde handlet utstyr og ingredienser hos Humle & Malt på Bjørnstad og var klare og spente. Dagens brygg var en mørk IPA. H&M kalte denne for Arrogant Bastard og den skulle være både lett å brygge med og gi en karakteristisk bitterhet. Bryggingen ble gjort hjemme på kjøkkenet til Myhre.

Dette ølet ble brygget med følgende ingredienser:

Malt - Pale Malt (5,5kg) og Special B (0,5kg)

Humle - Chinoock, som ble tilsatt i fire omganger under kokingen

Gjær - Dry English Ale

Meskingen skulle gjøres ved 64 °C og skyllingen, eller utmeskingen, ved 74 °C. Deretter koking i 90 minutter før det hele kjøles ned og settes til gjæring.

Her kommer loggen:

Gleder oss til å smake !

Her starter meskingen

Det må røres lit av og til...

Til slutt fyller vi gjæringskarene.

 
 
 

Comments


SOPHIE'S
COOKING TIPS

#1 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

 

#2

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

 

#3

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

© 2017 by Heistadbryggeriet. Proudly created with Wix.com

bottom of page